OVER ONS

Een huis dat meegroeit met wat jij nodig hebt. 
Studio Nest is de interieurstudio van Inez en Lieselotte. Wij vinden dat een woning bij je moet passen, en dat liefst in elk stadium van je leven. We helpen jou bij het creëren van een warm nest, een huis op maat. Duurzaamheid staat centraal in onze visie. We ontwerpen huizen en ruimtes voor het leven, flexibel genoeg om mee te groeien met wat jij nodig hebt. We adviseren je graag om lokaal te kopen en duurzame materialen hebben bij ons een streepje voor. We luisteren vooral naar jou. Naar hoe jij met jouw gezin wil wonen en wat jullie nodig hebben om je goed te voelen thuis. Want een huis waarin je echt graag woont, dat moet ook praktisch zijn.

Onze aanpak: eerlijk, toegankelijk en transparant
Bij Studio Nest denken we niet enkel na over de inrichting en aankleding, maar ook over de indeling van je woning. En hoe je die zo flexibel maakt dat je in de loop der jaren met kleine wijzigingen ervoor kan zorgen dat je huis biedt wat jij op dat moment nodig hebt.  Zoals ruimte voor drie kinderen en een home office op je 30ste, een eigen atelier als die kinderen het nest verlaten op je 50ste en een appartement met een aparte ingang om te verhuren zodat je kleiner kan wonen op je 70ste.

BEKIJK ONS AANBOD

Inez en Lieselotte, interieurarchitect en interieurvormgever
Inez woont met vriend en kat in Vlijtingen, veruit het gezelligste dorp van Limburg. Ze heeft een masterdiploma interieurarchitectuur en verbleef tijdens haar studies een halfjaar in designstad Milaan.
Barbies en poppen waren nooit aan haar besteed, Inez wilde bouwen met Lego of K’nex en dat graag uren aan een stuk. Met citytrips, een wijntje en een festival waar the XX op de affiche staat maak je haar blij.

Lieselotte is een spraakwaterval die zelden zonder kleurenwaaier het huis verlaat. Ze studeerde in 2008 af als interieurvormgever met specialisatie interieur en bouw, en heeft ondertussen heel wat technische kennis over bouwen en verbouwen op zak.
Ze woont in Itegem in de Kempen met haar man, zoon en dochter. En met haar vintage Eames stoelen die ze meteen na haar afstuderen kocht, nog voor er sprake was van een eigen huis. Lieselotte is altijd helemaal weg van haar gezin en op dit moment ook van feng shui, kamerplanten en tiny houses.

Complementaire deeltjes
We zijn heel verschillend en vullen elkaar daarom perfect aan. Zo bewaart Inez het overzicht en kijkt ze graag naar het grote geheel terwijl Lieselotte goed kan inzoomen. Inez is nuchter en rationeel, zij noemt Lieselotte een beetje zweverig. Inez is een 3D-goochelaar, Lieselotte is dan weer een kei in kleuradvies.

WIL JE ONS LOSLATEN OP JOUW BINNENHUISPROJECT?
WE STAAN AL TE POPELEN.