PROJECT HERDEREN

STATUS AFGEWERKT

VRAAG KLANT
Elke en haar man ondervonden moeilijkheden om gezelligheid te creëeren in hun bestaande interieur. Op het moment dat zij ons contacteerden bestond de benedenverdieping uit één aaneengesloten ruimte, bureau, living, eetruimte en keuken volgden elkaar op. Ze bedachten zelf al enkele oplossingen door een kast dwars in de ruimte te zetten maar konden nooit tot een idee komen waarbij ze het gevoel hadden ‘Dit is het!’. Door de aanwezigheid van de jonge kinderen in het gezin was er ook de vraag om voldoende bergruimte te voorzien.
‘Alles mag aangepakt worden, van de keuken tot stoelen tot het schilderwerk. Enkel de vloer moet blijven.’

TAAK STUDIO NEST
Een gezellig totaalplaatje creëeren. Met het moodboard van de klant in ons achterhoofd zijn we aan de slag gegaan. We vertrekken in een project zoals dit altijd vanuit een grondplan, hier geven we al meteen suggesties op gebied van materiaalkeuze, kleur en meubilair. Wanneer het grondplan goed zit, na bespreking met de klant, gaan we verder met het uitwerken van maatwerk en 3D beelden. Uiteindelijk komen we op deze manier tot een duidelijk samenhangend geheel.

RESULTAAT
Een volledig nieuw, gezellig interieur. Alles is volledig op elkaar afgestemd en er is een duidelijke stijl voelbaar. Vanaf heden is ook de grote ruimte weg, deze is onderbroken door gebruik te maken van een schuifdeur in steellook. Door deze glaspartij blijft het ruimtelijk gevoel aanwezig, maar wordt er toch een visuele afscheiding voorzien. De nieuwe keuken is praktisch uitgerust en biedt voldoende werkruimte. Het is ook de ideale plek om even gezellig te aperitieven of waar de kinderen huiswerk kunnen maken terwijl mama kookt. Ook het bureau-gedeelte staken we in een nieuw jasje.

TERUG NAAR PROJECTEN