PROJECT ITEGEM

STATUS AFGEWERKT

VRAAG KLANT

Voor haar eigen nieuwbouw, een houtskelet woning in Itegem, kreeg Lieselotte zeker geen carte blanche voor het interieur van haar man, Thomas. Ze stelden samen een uitgebreid eisenpakket samen, met focus op duurzaamheid en hun eigen gewoontes. Bij het interieur-ontwerp moest er verder ook rekening gehouden worden met de vooraf bepaalde afmetingen van hun houtskelet en van de toegepaste technieken.

TAAK STUDIO NEST

Een druk gezinsleven, thuiswerken en ontspannen combineren. Lieselotte gelooft enorm in een interieur dat ondersteunend werkt, zich makkelijk laat onderhouden en efficiënt kan opgeruimd worden. Handige bergruimte was dus zeker ook een belangrijke factor, aangezien de bewoners bewust hebben gekozen voor een woning zonder kelder en zolder. Moodboards en aanzichten stonden aan de basis van het interieurontwerp en daarna kwam de zoektocht naar de gepaste materialen, maatwerk en de juiste meubels om het geheel 'af' te maken.

RESULTAAT

Een huiselijk, persoonlijk interieur waarbij de vormgeving strak is, maar de materialen warmte uitstralen en de liefde voor vintage en duurzaamheid voelbaar is. Een lichte, ruimtelijke woning met ‘beach house vibes’, volgens Lieselotte, deze stijl is voelbaar doorheen de volledige woning. De ruimtes zijn praktisch, makkelijk te onderhouden en stralen rust uit. Ideaal voor een gezin met twee jonge kinderen. Hun interieurdromen worden stap voor stap gerealiseerd. Lieselotte geniet van de reis naar 'het ideale interieur' en houdt niet van de sneltrein naar die eindbestemming.

TERUG NAAR PROJECTEN