aanbod

INTERIEURBABBEL

Weet je niet waar te beginnen om je nieuwe woning in te richten?
Of heb je een heel concrete vraag, zoals welke ruimte je nu best kiest als berging?
Een klankbord nodig bij je materiaalkeuzes?


Onze interieurbabbel is een online* brainstorm van anderhalf uur met Inez of Lieselotte. Je kan ons al je interieurvragen stellen. Wij geven je nieuwe ideeën, een plan van aanpak en veel goesting om jouw binnenhuisproject op te starten of tot een goed einde te brengen. 

Tijdens dit adviesgesprek delen wij met plezier onze kennis en expertise. Zo win je tijd én geld om je interieurdroom waar te maken.

125 EUR incl. BTW

*Ligt je woonplaats binnen 10km van Itegem (Heist-op-den-Berg) of Vlijtingen (Riemst)?  Dan komen we graag ter plaatse langs.
Ligt je woonplaats niet in deze regio en wil je toch graag een interieurbabbel ter plaatse? Stuur ons een mailtje

DIT VERTELLEN ONZE KLANTEN NA DE INTERIEURBABBEL:

Lieselotte heeft ons heel goed terug op weg geholpen. We zagen op een bepaald moment het bos door de bomen niet meer maar dankzij de interieurbabbel kregen we onze ideeën afgestemd en de knopen doorgehakt. Op anderhalf uur tijd hadden we ons volledig interieur besproken en een ongeziene hoeveelheid tips verzameld om zelf verder mee aan de slag te gaan. Het fijne is dat er echt vetrokken wordt vanuit de ideeën die je al verzamelde en dat er mee richting gegeven wordt, afgestemd wordt om te kunnen  komen tot een interieur dat trouw blijft aan jezelf. Een korte interventie die goud waard is.

Sharon H.

Tijdens het gesprek luisterde Lieselotte echt naar mijn twijfels en noden om dan een goed gerichte actie voor te stellen. Het leuke is dat ze niet enkel keek naar hoe het er allemaal mooi en netjes uit zou zien zoals in de boekjes, maar vooral hoe de living een plaats zou zijn om in te wonen en ontspannen voor het hele gezin en er dan ook nog goed uit kan zien. Lieselotte is een erg aangenaam en zacht persoon waarbij je je snel op je gemak voelt. Dat maakt dat een inkijk geven in je woning comfortabel aanvoelt.
Bedankt voor het fijne gesprek Lieselotte! Jij doet dat top!!

Karen B.

Na een rondleiding door het huis, waarbij Lieselotte al leuke tips gaf over kleur, afwerking, plaatsing van meubels, kwam ze met een totaal ander concept: zij deed het voorstel om werken en relaxen van elkaar te scheiden door een wand te plaatsen in andere ruimte en daar een werkplaats te creëren. Dit brengt veel meer rust en mogelijkheden in de leefruimte en op die manier moet ik me geen zorgen maken als mijn bureau er eens een keertje minder netjes bij ligt. Ondertussen heeft dat plan al vorm gekregen en lijkt het alsof het altijd zo bedoeld is geweest. Ik ben blij dat Lieselotte met dit idee kwam en ook met haar andere tips ga ik nog aan de slag. Het was een hele aangename en joviale babbel waarbij ik mijn huisje eens zag door de ogen van iemand met kennis van zaken en raad Studio Nest aan iedereen aan die professioneel advies kan gebruiken bij het bouwen, verbouwen of gewoon opfrissen zijn interieur.

Ineke K.

TERUG NAAR AANBOD