aanbod

TOTAALPLAATJE

Jij wil alles en dat kunnen we jou niet kwalijk nemen. Met het totaalplaatje geef je alle stress uit handen en zorgen wij voor het totaalplaatje van jouw woondroom.

Wij geven je de volledige Studio Nest-ervaring en – al zeggen we het zelf – die is de moeite. Het plan voor jouw volledige woning tot in de puntjes uitgewerkt met alles waar wij de nadruk op leggen: verlichting, ergonomie, kleuradvies, maatwerk, een woning die met je meegroeit, stylingtips en onze professionele en persoonlijke begeleiding.

We starten met een intakegesprek waarin we luisteren naar jouw plannen, dromen en wensen en stellen onze totaalaanpak aan je voor.

BOEK EEN INTAKEGESPREK
HOE WERKT HET?

We nemen je mee van idee naar uitvoering, zonder stress. Een interieurontwerp met alles erop en eraan, een totaalplaatje.

We komen thuis bij je langs voor een gratis intake, met uitgebreide uitleg over onze werkwijze en je krijgt daarna van ons een vrijblijvende offerte.

Als we gaan samenwerken, starten we bij totaalplaatje steeds in met een dieptegesprek ter plaatse, we zullen het hebben over je interieurdromen en struggles, je pinterest-beelden en je toekomstplannen.  Als je nog geen grondplan hebt van je woning, zorgen we hier ook voor. Daarna doorlopen we een traject van voorstudie naar voorontwerp en dan verder naar je finaal ontwerp, mét een plan van aanpak en opvolging.

Het totaalplaatje is dus een totale aanpak voor je interieur.  Perfect voor nieuwbouwers en verbouwers, maar beginnen doen we dus steeds met een gratis intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uitgebreid onze aanpak voor jouw totaalplaatje.

IS HET TOTAALPLAATJE IETS VOOR MIJ?

.Ja, want ik droom van een interieur voor 't§ leven.
.Ja, want ik wil niets aan het toeval overlaten, een mooi en praktisch huis hebben mét een toekomstvisie.
.Ja, want ik wil graag professionele begeleiding voor het interieur van mijn verbouwing of nieuwbouw woning.
.Ja, want ik wil mijn huis inrichten zonder stress.

Herken je jezelf in één van bovenstaande antwoorden?
Ideaal, we kunnen samen aan de slag.

WAT KOST ZO'N TOTAALPLAATJE?

Na de intake krijg je een duidelijke detailofferte.
‍Voor het totaalplaatje moet je rekening houden met een investering vanaf 2500  EUR incl btw.

TERUG NAAR AANBOD